Llojet e bonuseve më të popullarizuara ofrohen në formatet e mëposhtme:

  • Pa Depozitë
  • Depozita e Parë
  • Rimbushje
  • VIP
  • Kthim parash

Në këtë faqe, ju mund të gjeni një listë të plotë me ofertat më të mira promocionale që do t’ju ndihmojnë ta rrisni fondin tuaj dhe të mos ndaloni përpara humbjeve, derisa më në fund të ngriheni në këmbë dhe të korrni një fitore të majme.

Llojet e Bonuseve të Kazinosë të Shpjeguara

Ashtu siç e përmendëm më parë, duke luajtur online ju mund të kërkoni lloje të ndryshme bonusesh promocionale në kazino. Ne shpjegojmë njw e nga njw llojet kryesore të promocioneve, se si t’i zgjidhni dhe cilat janë karakteristikat kryesore të secilit prej tyre.

Bonusi Pa Depozitë: Është i vlefshëm për klientët e rinj pasi regjistrohen, mund të kërkohen pa depozitë. Zakonisht, oferta të tilla kanë vlerë të vogël dhe vijnë me kufizime të ndryshme. Për shembull, shumica e promocioneve pa depozitë e limitojnë shumën që mund të fitoni dhe do të imponojnë kërkesa mjaft të ashpra në vënien e bastit.

Bonusi me Depozitë: Është gjithashtu i vlefshëm vetëm për lojtarët e rinj, ofertat me depozitën e parë përbëjnë një mënyrë unike për të përforcuar fondin tuaj. Pasi të vendosni që të bëni pagesën tuaj të parë me para të vërteta në një kazino, faqja e internetit do t’ju japë kredite ekstra, zakonisht me vlerë 100%, ose më shumë, nga shuma që keni depozituar fillimisht. Ju mund ta luani të gjithë shumën dhe pasi të keni arritur pragun e lojës, zakonisht mund t’i mbani fitimet që keni siguruar.

Bonusi i Rimbushjes: Një lojtar, që e ka kërkuar tashmë ofertën e tij, ose të saj të mirëseardhjes, mund të fitojë më shumë shpërblime për depozitat në vijim. Promocionet e rimbushjes janë bërë për klientët që bëjnë pagesën e dytë, ose të radhës me para të vërteta. Bonuset e rimbushjes janë të ngjashme me depozitat e para në shumicën e kushteve, por iu ofrojnë vlerë shtesë lojtarëve që kanë kaluar njëfarë kohe me operatorin e caktuar.

Bonusi VIP: Klientët VIP dhe ata që shpenzojnë shumë shpërblehen shpesh-herë me stimuj shtesë, që aksioni i tyre të vijojë ritmin. Bonuset VIP janë zakonisht më të larta se promocionet e tjera dhe përbëjnë një nxitje fantastike për fondin e lojës. Ofertat më të mira VIP vijnë gjithashtu me kërkesa relativisht të lehtësuara në vënien e bastit që ju japin më shumë shanse për t’i luajtur.

Bonusi i Kthimit të Parave: Lojtarët që kalojnë shumë kohë në një faqe interneti kanë tendencën që të vënë bast shumë para gjatë kësaj kohe dhe kazinotë më të mira online dinë si t’ua shpërblejnë. Ofertat e kthimit të parave iu mundësojnë lojtarëve që të kërkojnë mbrapsht një pjesë të humbjeve të tyre dhe ta ndërtojnë fondin e tyre nga e para, pas seancave të gjata dhe të pafrytshme.