Lojërat në Kazino: Udhëzuesi Themelor

. Shkop polici
Shkop polici

Një nga lojërat më të njohura me letra, blackjack luhet kundër kazinosë dhe synimi është që vlera totale e letrave të jetë sa më afër 21-shit, pa e tejkaluar atë. Mund të luhet për para të vërteta në faqet e lojërave online, në dhjetëra variacione të ndryshme. Nëse keni ndërmend të provoni blackjack, duhet të mësoni rregullat për secilën situatë, pasi kështu mund të minimizoni avantazhet e shtëpisë dhe mund të luani në mënyrën më të mirë të mundshme.

. Ruletë
Ruletë

Rrota e djallit, ashtu siç është quajtur shpesh, është ndoshta loja më e përhapur nga të gjitha lojërat e fatit. Ruleta luhet drejtpërsëdrejti dhe online në mbarë botën në shumë variacione - Ruleta Europiane, Ruleta Amerikane dhe Ruleta Franceze. Ruleta u krijua nga Blez Paskali në shekullin e 17-të dhe që prej asaj kohe ka dominuar kazinotë. Mbi ruletën, duhet të dini se pavarësisht mënyrës si luani, avantazhi i kazinosë mbetet i njëjtë dhe modeli i basteve tuaja përcaktojnë vetëm sa emocionues do të jetë secili seksion.

. Video Poker
Video Poker

Nga të gjitha lojërat e ndryshme në kazino, pokeri është me padyshim loja më e ndërlikuar. Pokeri mund të luhet kundër kazionsë ose ndërmjet lojtarëve dhe vjen me dhjetra variante të ndryshme. Versionet e pokerit, si Texas Hold’em janë shumë të përhapura nëpër dhomat e letrave në mbarë botën, ku lojtarët konkurrojnë ndërmjet tyre, ndërsa Caribbean Stud dhe Casino Hold’em ofrojnë disa nga veprimtaritë më të mira të kazinosë online.

. Lojë me letra
Lojë me letra

Jashtëzakonisht e luajtur nga bastexhinjtë aziatik, baccarat është një lojë shumë e thjeshtë me letra, në të cilën ju mund të rrini duarkryq dhe të shijoni aksionin, pa ndikuar në mënyrë direkte. Ju duhet të zgjidhni që të vini bast në një nga dy duart e letrave që shpërndahen, Bankieri ose Lojtari. Pasi të jenë vendosur bastet, ndarësi i letrave do të shpërndajë letrat dhe do të paguajë fituesit. Baccarat është një lojë shumë e preferuar nga lojtarët që luajnë me shuma të mëdha, të cilëve iu pëlqen thjeshtësia e lojës dhe aksionet e saj të larta.

. Craps
Craps

Zarat kanë qenë dikur mjetet kryesore të lojërave të fatit dhe tashmë janë rikthyer në kazinotë online. Craps dhe Sic Bo janë dy nga lojërat me zara më të njohura, që mund të luhen online. Të dyja lojërat janë shumë të thjeshta dhe luhen në mënyrë të tillë që lojtarët vënë bast në rezultatin e hedhjes së ardhshme të zarave. Të dyja ofrojnë emocione ekstreme dhe shumë veprimtari që vështirë se mund të krahasohen me opsione alternative.

Bota e lojërave në kazino është e pafundme, me shumë tituj të ndryshëm që mbushin faqet kryesore të internetit të lojërave të fatit, si edhe me faqe të reja që hapen çdo ditë. Me kaq shumë opsione në dispozicion, është e vështirë t’i njohësh të gjitha rregullat dhe të dish si të luash mirë. Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar që të zgjidhni ndërmjet lojërave të ndryshme dhe të gjeni lojën e duhur për ju, rregullat e së cilës janë të pajtueshme me stilin tuaj të lojërave të fatit. Më poshtë ju paraqesim një udhëzues të shkurtër mbi rregullat e lojërave më të njohura të kazinosë: