Vlerësimet e Kazinove: Zgjidhni Kazinonë Tuaj Online

Pothuajse çdo ditë shfaqen kazino të reja online, ndaj po bëhet gjithnjë e më e vështirë për lojtarët që të zgjedhin faqen më të mirë për të luajtur kumar në internet. Për t’ju ardhur në ndihmë, ne kemi krijuar vlerësime gjithëpërfshirëse të dhjetëra kazinove më të mira, që t’ju ndihmojmë të vendosni ku të luani, pa harxhuar kohë në lloj-lloj faqesh interneti.

Artikujt tanë përmbajnë të gjitha informacionet e rëndësishme që ju duhen për të zgjedhur faqen më të mirë të lojërave të fatit. Edhe nëse luani me para të vërteta, edhe nëse luani falas në modalitetin e praktikimit, faqet e internetit që kanë vlerësime të larta do t’ju ofrojnë shërbime të kualifikuara, kjo është e garantuar!

Kur vlerësojmë kazinotë online, ekipi ynë i ekspertëve të dedikuar i nënshtrohet një analize të detajuar për secilën faqe interneti. Gjatë testimit, ne i studiojmë faqet e internetit nga perspektiva të ndryshme dhe përpiqemi t’i vlerësojmë duke u bazuar në kriteret më të rëndësishme për faqet e internetit të lojërave të fatit, të tilla si:

Pasi shqyrtojmë dhe vlerësojmë me kujdes secilin prej këtyre aspekteve të kazinosë online, ne arrijmë në një vlerësim përfundimtar që ju tregon se si është kjo faqe interneti në krahasim me konkurrentët e saj. Një vlerësim i lartë do të thotë se kazinoja performon mbi mesataren në secilin prej kritereve të vlerësimit dhe ofron shërbime të një cilësie të lartë.

Duke zgjedhur një kazino me vlerësim të lartë nga lista jonë e faqeve të lojërave të fatit në internet, ju mund të filloni të luani në një mjedis të sigurtë, pa qenë e nevojshme të rropateni duke klasifikuar dhjetëra faqe të nënvlerësuara, që nuk ia vlen t’iu dedikoni as kohën, as vëmendjen tuaj.

Në vlerësimet tona të kazinove online, ne gjithashtu sigurohemi që t’ju paralajmërojmë gjithmonë mbi faqet e internetit që operojnë në hije, pa liçencë, ose që i kanë trajtuar keq lojtarët e tyre. Në raste të tilla, faqja e internetit merr një vlerësim negativ dhe ju mësoni menjëherë se duhet ta shmangni dhe mund të gjeni nje faqe që i përshtatet më mirë nevojave tuaja.

Тop 3 Kazino Online

. Win Palace Casino

9.7 /10
logo Win Palace Casino Lojtaret nga Albania janë të mirëpritur Luaj Tani APLIKOHEN TERMAT & KUSHTET

Win Palace is one of the premium RTG-powered online casinos and you owe it to yourself to pay Win Palace a visit in the nearest future.

If you are the kind of player who prefers to find a reliable casino who treats you as an individual, and who rewards regular play, Win Palace casino is to our opinion the top online casino. At Win Palace you can expect slick and realistic graphics, large deposit bonus and very fast payouts.

Hyr për të kërkuar të $1,000 në Win Palace Casino
Çfarë është e Momentit:
 • Excellent portfolio of games (105+)
 • High welcome bonus of $1000
 • Friendly wagering terms
 • VIP Rewards Program
 • Highly advanced casino games software powered by Real Time Gaming
Bonuset: 200% deri në $1,000

. Casino Titan

9.6 /10
logo Casino Titan Lojtaret nga Albania janë të mirëpritur Luaj Tani APLIKOHEN TERMAT & KUSHTET

Casino Titan refers to the most reputable online casinos powered by RTG software provider. It offers you a wide specter of classic and modern casino games accompanied by generous bonuses.

If you are looking for secured and reputable online casino to play at, we’d like to suggest you Casino Titan. This gaming platform is considered to be one of the best amongst many on the online gambling market. Numerous games with realistic sounds and sharp graphics will bring you joy!

Hyr për të kërkuar të $3,000 në Casino Titan
Çfarë është e Momentit:
 • Wide selection of games
 • Various banking options
 • Great bonuses and promotions
 • Reliable support service
 • Qualitative RTG software
Bonuset: 400% deri në $3,000

. Online Vegas Casino

9.7 /10
logo Online Vegas Casino Lojtaret nga Albania janë të mirëpritur Luaj Tani APLIKOHEN TERMAT & KUSHTET

Those who enjoy big bonuses and highly advanced casino games software (and that means realistic graphics and authentic sounds) consider Online Vegas Casino a top choice.

Online Vegas has much to offer to its visitors, starting from generous welcome bonus of $5000, extensive number of support options where you will immediately be given response to any question of yours and modest wagering requirements.

Hyr për të kërkuar të $5,000 në Online Vegas Casino
Çfarë është e Momentit:
 • Generous welcome bonus of $5000
 • Modest wagering requirements
 • Extensive selections of games
 • Large number of support options
Bonuset: 100% deri në $5,000

. Go Casino

9.5 /10
logo Go Casino Lojtaret nga Albania janë të mirëpritur Luaj Tani APLIKOHEN TERMAT & KUSHTET

Go Casino is an easy to navigate website that offers to its visitors innumerable quantity of games and huge bonuses that attract crowds of gamblers all over the world.

Go Casino can be proud with its graphics and selection of games as well as low wagering requirements. This is the undisputed first place to go for the professional gambler, the casino is great and certainly scores highly in our rating.

Hyr për të kërkuar të $20,000 në Go Casino
Çfarë është e Momentit:
 • Low wagering requirements
 • Extensive selection of games
 • Quick download and fast paced game play
 • Good promotions
 • Detailed Crown Jewels VIP Rewards Program
Bonuset: 100% deri në $20,000

. Rushmore Casino

9.4 /10
logo Rushmore Casino Lojtaret nga Albania janë të mirëpritur Luaj Tani APLIKOHEN TERMAT & KUSHTET

Rushmore Casino is one of the few online casinos that bring gambling to completely different level of rewarding enjoyment.

What Rushmore has to offer? Apart from generous welcome and on-going offers, the casino has good banking facilities that work along with a excellent level of customer support.

Hyr për të kërkuar të $888 në Rushmore Casino
Çfarë është e Momentit:
 • Top notch RTG software and therefore stunning graphics
 • Large welcome bonus of $888
 • Numerous progressive jackpots
 • Good selection of deposit and withdrawal options
Bonuset: 100% deri në $888

. English Harbour Casino

9.4 /10
logo English Harbour Casino Lojtaret nga Albania janë të mirëpritur Luaj Tani APLIKOHEN TERMAT & KUSHTET

English Harbour has long been on the stage of online gambling and is famous for its attractive bonus program, friendly withdrawing terms and a wide range of tournaments.

If you are the kind of player who prefers to find a reliable casino who treats you as an individual, and who rewards regular play, English Harbour is to our opinion the top online casino. And if you are a blackjack fan, you'd be hard pushed to find a casino with better blackjack games than English Harbour.

Hyr për të kërkuar të $800 në English Harbour Casino
Çfarë është e Momentit:
 • Robust banking facility
 • Numerous progressive jackpots
 • Excellent customer support offering
 • Good welcome bonus
Bonuset: 100% deri në $800

. Rome Casino

8.1 /10
logo Rome Casino Lojtaret nga Albania janë të mirëpritur Luaj Tani APLIKOHEN TERMAT & KUSHTET

Rome Casino is very elegant casino that has done its best to satisfy its players and it is clearly seen when you look at its lobby, robust banking options and online chat.

Rome is a solid casino that constantly renews its website and lobby interface to make it more convenient and appealing to the gamblers. Judging from the effective support offering as well as various bonuses that will make lots of gamblers happy, the casino is worth giving a spin.

Hyr për të kërkuar të $5,000 në Rome Casino
Çfarë është e Momentit:
 • Stunning graphics
 • Generous sign-up bonus of $5000
 • Modest wagering requirements
 • Numerous deposit options
Bonuset: 100% deri në $5,000

. Sloto Cash Casino

7.2 /10
logo Sloto Cash Casino Lojtaret nga Albania janë të mirëpritur Luaj Tani APLIKOHEN TERMAT & KUSHTET

Sloto Cash Casino is the online casino that suits all tastes and pockets, especially slot fans. Despite its name, the casino offers a wide range of games covering all popular favorites.

Sloto’s Cash comes proper in many different aspects. First of all, they offer nice welcome bonus, friendly wagering terms, fast paced game play and superb graphics. All in all, Sloto’s Cash is a reputable casino which caters specifically to slot players.

Hyr për të kërkuar të $577 në Sloto Cash Casino
Çfarë është e Momentit:
 • Numerous payment methods
 • Adequate wagering requirements
 • Good number of support options available
 • Extensive selections of games inclusive of I-Slots
 • Multi-language interface
Bonuset: 125% deri në $577